Beca EHIB

Curs 2022-2023 i 2023-2024

beca ehib

Apostem per
l'educació

A Comercial Mut Llabrés i Manufacturas Ceylan apostem per l’educació i les noves generacions. Ambdues empreses hem signat un conveni juntament amb el Consorci Escola dHoteleria de les Illes Balears pel qual desenvoluparan activitats, programes i projectes de cooperació conjunta. A través d’aquest conveni es convoca la segona Beca Comercial Mut Llabrés/Manufactures Ceylan.

Presentació de la BECA

Comercial Mut Llabrés i Manufactures Ceylan aposten un any més per la formació de cuina de l’EHIB, amb una nova beca adreçada a l’alumnat de segon curs que cursarà Alta Cuina l’any que ve.

Condicions de la Beca

Podran optar a la beca els alumnes que hagin superat amb èxit el primer curs d’especialista en serveis de cuina i restauració.

Jornada Gastronomica_27

Manufactures Ceylan

Manufactures Ceylan és una empresa dedicada principalment al desenvolupament de receptes i sabors, nous productes, així com també a aplicar innovacions i

millores en el rendiment dels seus productes i donar solucions a mida relacionades amb la indústria alimentària.

Comercial Mut Llabrés

Comercial Mut Llabrés es dedica a la distribució de productes per a la indústria alimentària. A més, és el distribuïdor oficial de Manufactures Ceylan a les

Illes Balears i comercialitza els seus productes, així com també distribueix maquinària, embalatge, etiquetatge i envasos.