CatalanSpanish

Comercial Mut Llabrés

Espècies i productes per a les
matances del porc
2023 - 2024

A Comercial Mut Llabrés trobaràs totes les espècies i productes per a unes matances de qualitat.

espècies de matances

Comercial Mut Llabrés és una empresa ubicada al cor de Mallorca. El seu caràcter familiar i tradicional i la seva llarga experiència en el sector l'han convertit, avui dia, en l'empresa líder en la venda d'espècies, productes i eines per a les matances, un ritual que és símbol de la identitat mallorquina. A més, l'empresa ofereix els productes de la millor qualitat per a les matances del porc. Durant la temporada de matances nostre horari és, de dilluns a divendres, de 8 a 14h | de 15.30 a 20h i els dissabtes, de 9 a 13 h. Ens trobaràs al carrer Jaume Sard, 11, a Sencelles.  

productes per a matances

Ganivets, maquinària, eines, budells, fil i tot
el necessari per a les matances del porc a Mallorca.

espècies per a matances

Disposem de les millors espècies per a les matances,
perquè puguis elaborar embotits de la millor qualitat.
ganivets productes per maances

Ganivets

Oferim un variat catàleg de ganivets específics per a cadascuna de les tasques pròpies de les matances i de l'especejament de l'animal.

Picadores

Disposem de la maquinària adequada per al procés de la matança: picadores, embotides, pastadores, etc.

espècies per matances

pebre bord

Comptem amb totes les espècies necessàries per a l'elaboració dels productes derivats de la matança del porc: pebre vermell dolç i picant, pebre negre, pebre vermell tap de tall, sal, antirranci, canyella, nou moscada ...

fil per matants

Cordes

Venem diferents models de budell, natural i artificial, per a l'elaboració del producte. També disposem de varietat de fils i agulles per cosir els embotits.

Tripes

A la nostra botiga podràs trobar diferents tipus de budells, naturals o sintètiques. Disposem de diverses mides disponibles.  

Comunitat de Matances 2023

Grup de Facebook de la comunitat de matances a Mallorca 2020. Un grup on trobaràs productes, receptes, ajuda, fotos i molt més sobre les matances a Mallorca.

comercial mut Labres matants

Accés Portal Televenda Clients