Comercial Mut Llabrés a la fira Horeca 2023

Un any més hem estat present a Horeca Mallorca amb un magnífic estand i el nostre equip de professionals per atendre les necessitats dels nostres clients i presentar i degustar alguns dels nostres productes del canal horeca, que seran protagonistes aquest 2023.

A l’estand de Comercial Mut Llabrés vam exposar la nostra gamma de productes orientats a hostaleria com són les bases per a paelles. Els visitants que van passar pel nostre estand van quedar gratament sorpresos amb la qualitat del producte un cop els vam explicar el simple procés de cuinat que comporta.

Dins la nostra varietat de productes per a l’hostaleria, també tenim vins i bases, salses, espècies i additius.

Com a novetat al nostre catàleg presentem la pasta i extractes de vainilla de la prestigiosa marca Nielsen Massey. Trobem una àmplia varietat; Bourbon Madagascar, Indonesian Pure i Mexicana.

A Nielsen-Massey són especialistes purs en vainilla i sabor . Amb més de cent anys de desenvolupament, Nielsen-Massey ha construït una reputació envejable per la qualitat i consistència dels seus vainilles i sabors purs. És per això que, Nielsen Massey s’ha convertit en l’ estàndard d’ or entre els xefs més exigents, ja sigui a la cuina de casa seva o als millors restaurants del món.

Un altre dels nostres forts del canal horeca, són les bases per a paelles (paella en 15 minuts). Aquestes bases són productes deshidratats en pols que un cop hidratats aporten el sofregit i saborització, aconseguint de forma senzilla, ràpida i uniforme l’estandardització de la recepta a tots i cadascun dels serveis. Bases ideals per accelerar processos de cuinat sense perdre el sabor d’una paella tradicional.

Vam poder visitar l´estand de l´Escola d´hostaleria de les Illes Balears. Paco Merino, Direcció de Cuina a Manufactures Ceylan, va tenir el plaer de fer una xerrada a diversos alumnes d’alta cuina.